ΕΘΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

ΟΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
Home ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΤΕΛΟΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

E-mail Εκτύπωση PDF

Χαράτσι ΔΕΗ

Πολλοί συνάδελφοι πολύτεκνοι λόγω οικονομικών δυσκολιών, είτε δεν πλήρωσαν καθόλου το χαράτσι της ΔΕΗ, είτε πλήρωσαν μόνο το ποσό που αντιστοιχεί στην αξία του ρεύματος και των λοιπών υποχρεώσεων, με την γνωστή μέθοδο του ΑΤΜ Τραπέζης.

Βάζουμε την κάρτα στο ΑΤΜ της Τράπεζας, επιλέγουμε λοιπές εργασίες-πληρωμή ΔΕΚΟ-πληρωμή ΔΕΗ και στη συνέχεια δίνουμε τον κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής που αναγράφεται στο λογαριασμό της ΔΕΗ. Όταν το ΑΤΜ μας ζητήσει ποσό δίνουμε το ποσό χωρίς το χαράτσι. Τότε τα χρήματα αυτόματα μεταφέρονται από τον λογαριασμό μας στη ΔΕΗ και τυπώνεται απόδειξη πληρωμής από το ΑΤΜ.

Η ΔΕΗ έδωσε προθεσμία αρχικά 80 ημερών και μετά 4 μηνών, από την έκδοση του λογαριασμού για να πληρωθεί ο λογαριασμός με το χαράτσι.

Αρχές Μαρτίου 2012, η Ολομέλεια του ΣτΕ απεφάσισε ότι η ΔΕΗ δεν μπορεί να διακόψει την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος σε όσους δεν πληρώσουν το έκτακτο ειδικό τέλος ακινήτων, αλλά η επιβολή του τέλους κρίθηκε συνταγματική. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ.

Αν θέλετε να εξεταστεί από την Εφορία η περίπτωσή σας για εξαίρεση πληρωμής ή να ζητήσετε πολλές δόσεις αποπληρωμής (ώστε το κόστος να είναι υποφερτό), επισκέπτεστε την ιστοσελίδα του Υπ. Οικονομικών στο διαδίκτυο και δηλώνετε το λόγο που αδυνατείτε να πληρώσετε το χαράτσι. Στη συνέχεια θα κληθείτε στην Εφορία που ανήκετε, για να δώσετε περισσότερα στοιχεία και να ζητήσετε πληρωμή με μεγάλο αριθμό δόσεων.

Για αίτηση εξαίρεσης από το χαράτσι λόγω οικονομικών δυσκολιών ή για αίτηση δόσεων για την πληρωμή του, συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην ιστοσελίδα του Υπ. Οικονομικών.

Προσοχή όμως στην παγίδα της ΔΕΗ.

Επιστροφή ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

φθηνη ασφαλιση αυτοκινητου

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΛΥΨΕΩΝ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ασφαλιση ακινητου

Για Χρήσιμες Πληροφορίες κλικ στην εικόνα

πληροφοριες ασφαλισης


ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ & ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ασφαλιση υγειας

Με 130 Ευρώ/έτος ασφάλιση oικογενείας (κλικ στον σταυρό)

ασφαλεια υγειας

Σάββατο
22
Ιουλίου
Μαρίας Μαγδαληνής, Μαρκέλλης μάρτ.