ΕΘΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

ΟΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΕΙΣΟΔΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΣΤΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΣΤΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ

E-mail Εκτύπωση PDF

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ (Π.Ο.Ν)

ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ – ΚΑΡΤΑΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ

1.         Η ΑΣΠΕ στις 8/2/2012 υπέβαλε σχετικό αίτημα στον Προμηθευτικό Οργανισμό Ναυτικού (Π.Ο.Ν) που έχει τις εγκαταστάσεις του επί της Ιεράς Οδού 102α, προκειμένου οι πολύτεκνοι να έχουν τη δυνατότητα να εισέρχονται, με την επίδειξη της πολυτεκνικής τους ταυτότητας – κάρτας, στα καταστήματα του Οργανισμού, με την προϋπόθεση η ταυτότητα – κάρτα να βρίσκεται σε ισχύ.

2.         Ο Π.Ο.Ν, αφού πήρε την έγκριση του Γ.Ε.Ν, έκαμε αποδεκτό το αίτημα της ΑΣΠΕ, οπότε οι πολύτεκνοι έχουν τη δυνατότητα να εισέρχονται στα καταστήματα του Οργανισμού, για την αγορά προϊόντων από τους ενδιαφερόμενους, δεδομένου ότι οι τιμές είναι πολύ προσιτές και συμφέρουσες.

Το ωράριο λειτουργίας του Οργανισμού είναι:

Δευτέρα: Κλειστά

Τρίτη έως Παρασκευή: 13.30 έως 20.30 και Σάββατο 9.00 έως 16.00

3.         Στη συνέχεια παρατίθεται το έγγραφο της Π.Ο.Ν που αναφέρεται στις δραστηριότητες του Οργανισμού και στις διευκολύνσεις που αυτός παρέχει στο αγοραστικό κοινό.

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ

ΠΡΟΣ: Ανώτατη Συνομοσπονδία  Πολυτέκνων  Ελλάδος

ΠΡΟΜΗΘ. ΟΡΓΑΝ. ΝΑΥΤΙΚΟΥ

Αρ. Φακέλου : 900/ 14/2012

Αρ. Σχεδίου   : 371

Βοτανικός      : 20/4/2012

ΘΕΜΑ: Προβολή Δραστηριοτήτων του Προμηθευτικού Οργανισμού Ναυτικού (ΠΟΝ)

ΣΧΕΤ  : Επιστολή Α.Σ.Π.Ε. Νο 35//8-2-2012

Σε συνέχεια σχετικής σας αίτησης σας γνωρίζουμε ότι εγκρίθηκε από Γ.Ε.Ν. η είσοδος των μελών της Α.Σ.Π.Ε. στον Προμηθευτικό Οργανισμό Ναυτικού, με την επίδειξη της πολυτεκνικης τους ταυτότητας / κάρτας .

2.       Με σκοπό την προβολή στα μέλη σας  των δραστηριοτήτων του Οργανισμού και των διευκολύνσεων, που παρέχει στο δικαιούμενο προσωπικό, γνωρίζεται  ότι στο Π.Ο.Ν. λειτουργούν τα ακόλουθα τμήματα:

α.  Το πολυκατάστημα, το οποίο  αποτελείται από  το Super Market τροφίμων και  τα ΄΄Shops in a Shop΄΄

(1) Super Market

Στο Super Market, σε ένα χώρο με σωστή λειτουργική διαρρύθμιση, ο επισκέπτης  μπορεί με άνεση να πραγματοποιήσει τις αγορές του  σε εξαιρετικές τιμές, επιλέγοντας μέσα από μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων ευρείας κατανάλωσης. Επίσης ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να αγοράσει κρέας από το κρεοπωλείο του Π.Ο.Ν. με εξασφαλισμένη την ποιότητα ή να επιλέξει τα αλλαντικά και τα τυροκομικά προϊόντα, που επιθυμεί στα αντίστοιχα περίπτερα. Τέλος τα περίπτερα ειδών μαναβικής και αρτοσκευασμάτων/γλυκισμάτων καθώς η αξιόλογη κάβα ποτών έρχεται να ολοκληρώσει την εικόνα ενός ολοκληρωμένου Super Market.

Σημειώνεται ότι οι τιμές των προϊόντων, που προσφέρονται από τον Π.Ο.Ν. ελέγχονται και συγκρίνονται περιοδικά με τις αντίστοιχες στο λιανεμπόριο,  Τα αποτελέσματα δημοσιεύονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα στην ιστοσελίδα του ΠΝ στο διαδίκτυο. Από τους παραπάνω ελέγχους προκύπτει ότι ο Π.Ο.Ν. είναι φθηνότερος στην συντριπτική πλειοψηφία των προσφερόμενων ειδών, σε ποσοστό πλέον του 15% σε μέσο ορό.

(2) Shop in a Shop

Εκτός από το Super Market στο χώρο του πολυκαταστήματος λειτουργούν και σαράντα επτά περίπτερα τύπου S&S. Στα  S&S ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να αγοράσει επώνυμα ενδύματα και υποδήματα σε πολύ χαμηλές τιμές με έκπτωση 20-50% φθηνότερες από τις αντίστοιχες της αγοράς και να βρει μεγάλη ποικιλία σε είδη οικιακής χρήσης, οπτικά, καλλυντικά-αρώματα, κοσμήματα, λευκά είδη καθώς και επώνυμα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά είδη, σε συμφέρουσες τιμές. Επίσης του παρέχεται η δυνατότητα αγοράς από το βιβλιοπωλείο, που λειτουργεί εντός του πολυκαταστήματος, σχολικών ειδών, ειδών γραφικής ύλης, σχολικών βοηθημάτων, ξενόγλωσσων βιβλίων και λογοτεχνικών συγγραμμάτων  σε πολύ προσιτές τιμές.  Η συνεργασία με την εταιρεία “DELL”και “VODAFONE” έρχεται να καλύψει τις ανάγκες και του πλέον απαιτητικού πελάτη στο χώρο των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών με προϊόντα (PC, Laptop,κ.ά) της σύγχρονης τεχνολογίας, όσο και στα είδη κινητής τηλεφωνίας , σε ανταγωνιστικές τιμές.

β.      Καφετέρια

Στο πολυκατάστημα λειτουργεί καφετέρια «ΤΟ ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΙΟ», πλήρως εξοπλισμένη. Οι τιμές των ειδών που διαθέτει η καφετέρια είναι συμβολικές.

γ.       Πρατήριο Καυσίμων - Πλυντήριο - Λιπαντήριο

Στο πρατήριο καυσίμων της ΕΚΟ  ο επισκέπτης μπορεί να εξασφαλίσει για το μέσο μεταφοράς του και ποιοτικό καύσιμο στη σωστή ποσότητα και σε ανταγωνιστικές τιμές, ενώ στο Πλυντήριο – Λιπαντήριο μπορεί να πλύνει το αυτοκίνητό του στο αυτοματοποιημένο πλυντήριο με πολύ χαμηλό κόστος.

2.         Γενικότερα  το δικαιούμενο προσωπικό μπορεί να ενημερώνεται για τις συνεργασίες του Π.Ο.Ν. καθώς και για τις περιοδικές  προσφορές του στην ιστοσελίδα: www.pon-hn.gr.

3.        Το ωράριο λειτουργίας του Οργανισμού είναι το ακόλουθο :

Δευτέρα : Κλειστά

Τρίτη έως Παρασκευή : 13:30 - 20:30

Σάββατο : 09:00 - 16:00

 

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

φθηνη ασφαλιση αυτοκινητου

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΛΥΨΕΩΝ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ασφαλιση ακινητου

Για Χρήσιμες Πληροφορίες κλικ στην εικόνα

πληροφοριες ασφαλισης


ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ & ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ασφαλιση υγειας

Με 130 Ευρώ/έτος ασφάλιση oικογενείας (κλικ στον σταυρό)

ασφαλεια υγειας

Σάββατο
22
Ιουλίου
Μαρίας Μαγδαληνής, Μαρκέλλης μάρτ.