ΕΘΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

ΟΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

 • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
 • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
 • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
Home ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ

E-mail Εκτύπωση PDF

Για την έκδοση της κάρτας πολιτισμού (ελεύθερη είσοδος σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους) επικοινωνήστε με το ΚΕΠ (Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών) της περιοχής σας.

 • Μειωμένο εισιτήριο σε ποδοσφαιρικούς αγώνες ΕΠΟ
  Σύμφωνα με έγγραφο της ΕΠΟ (Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία) με ημερομηνία 11.7.2000, οι πολύτεκνοι και τα τέκνα τους έχουν έκπτωση 50% στην αξία των εισητηρίων για τους αγώνες που διοργανώνει η ΕΠΟ
 • Δωρεάν είσοδος στο Άγιο Όρος
  Οι πολύτεκνοι εφόσον το δηλώσουν στο γραφείο προσκυνητών του Αγίου Όρους (τηλ: 2310-252.575) δεν πληρώνουν τα έξοδα διαμονητηρίου για είσοδο στο Άγιον Όρος.
 • Ελεύθερη είσοδος στα μουσεία, θέατρα - κάρτα πολιτισμού

  Τον Ιούλιο 2016 εκδόθηκε η απόφαση του υπουργείου Πολιτισμού για το δικαίωμα εισόδου σε μεμονωμένα μνημεία, οργανωμένους αρχαιολογικούς χώρους, ιστορικούς τόπους και μουσεία που ανήκουν στο Δημόσιο (ΦΕΚ).

  Απαλλάσσονται από την καταβολή αντιτίμου εισόδου μεταξύ άλλων και οι γονείς πολύτεκνων οικογενειών και τα παιδιά τους έως 23 ετών ή 25 ετών εάν σπουδάζουν ή εκπληρώνουν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις και ανεξαρτήτως ηλικίας εάν έχουν αναπηρία, με την επίδειξη θεωρημένου πάσου πολυτέκνων της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος (ΑΣΠΕ). Επίσης οι γονείς τρίτεκνων οικογενειών και τα παιδιά τους έως 23 ετών ή 24 ετών εάν σπουδάζουν και ανεξαρτήτως ηλικίας εάν έχουν αναπηρία, με την επίδειξη πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης από τον Δήμο. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ .
 • Μειωμένο εισιτήριο στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο Σπάτων Αττικής
  Μειωμένο εισητήριο στο πάρκο Σπάτων δικαιούνται οι πολύτεκνοι σύμφωνα με επιστολή του Διευθυντού του Πάρκου Σπάτων κ. J.J. Kesueur (τηλ: 210-66.34.724 και 210-66.34.725)
 • Μειωμένο εισιτήριο στα μέσα μαζικής μεταφοράς (λεωφορεία, μετρό, τραίνα)
  Οι πολύτεκνοι και τα τέκνα τους με θεωρημένη και ισχύουσα πολυτεκνική ταυτότητα (πάσο) έχουν έκπτωση στα μέσα μαζικής μεταφοράς (αστικά και Υπεραστικά λεωφορεία, μετρό, τραίνα), σύμφωνα με το εκάστοτε ισχύον τιμολόγιο.  Σε μερικούς νομούς της Ελλάδος υπάρχει έκπτωση και για 3-τέκνους στα υπεραστικά λεωφορεία. Η έκπτωση αυτή δεν είναι θεσμοθετημένη και αποφασίζεται από τη διοίκηση κάθε χρόνο. Για το λόγο αυτό καλό είναι να ελέγχουν οι 3-τεκνοι αν κάτι τέτοιο ισχύει. Για παράδειγμα αναφέρουμε την έκπτωση στα υπεραστικά λεωφορεία της Αττικής το έτος 2015 για 3-τέκνους (εκτός των πολυτέκνων για τους οποίους είναι θεσμοθετημένη).
 

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

φθηνη ασφαλιση αυτοκινητου

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΛΥΨΕΩΝ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ασφαλιση ακινητου

Για Χρήσιμες Πληροφορίες κλικ στην εικόνα

πληροφοριες ασφαλισης


ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ & ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ασφαλιση υγειας

Με 130 Ευρώ/έτος ασφάλιση oικογενείας (κλικ στον σταυρό)

ασφαλεια υγειας

Σάββατο
22
Ιουλίου
Μαρίας Μαγδαληνής, Μαρκέλλης μάρτ.